دانلود عکس نوشته در اندازه مربعی (۴۰۷ بار دانلود شده) دانلود عکس نوشته در اندازه استوری (۳۴۰ بار دانلود شده)
حب الحسین هویتنا
محبت به امام حسین (علیه السلام) هویت ماست
از جمله احادیث نبوی که در واقع بیانگر تأثیر پذیری معنوی مردم از وجود مبارک سیدالشهداء (ع) می باشد، حدیثی است که فرمود:
«ان للحسین محبة مکنونة فی قلوب المؤمنین ». [۱]
در کانون دلهای مؤمنین، محبتی نهفته و ویژه نسبت به حسین وجود دارد.
کیست که نام حسین (ع) را بشنود و فردی از افراد بشر یا تنی از اولاد انسان باشد و حالت انقلاب و انکسار و دلباختگی برای او فراهم نشود؟ محبت حسین (ع) دلها را به التهاب در آورده و جگرها را گداخته و مذاب می سازد، و شورش دل و آتش درون را به ریزش قطرات اشک از دیدگان، آشکارا و عیان می کند.
در کجای دنیا دیده می شود که شیعه و دوستدار حسین در آنجا باشد و اقامه عزای حسینی نکند. کیست که پس از دادن عزیزترین محبوب و مطلوب خود به اندک فاصله و مختصر وقت و گذشتن کمتر زمانی، آن مصیبت را فراموش نکند؛ جز مصیبت حسین (ع) که با این همه طول زمان و گذشتن قرنها، روز به روز این مصیبت تازه تر و شور و شراره اش بیشتر و بلندتر می گردد. آیا نه این، جذبه عشق و علاقه و تأثیر محبت و فرط دلبستگی و دلباختگی علاقه مندان نسبت به آن امام محبوب است؟
براستی، سنت الهی چنین بوده که محبت امامی که مسیر تاریخ را عوض کرده و دین الهی را نجات می بخشد به گونه ای خاص در دل و جان مسلمین و مؤمنین قرار گیرد، حتی کسانی که مقابل حسین (ع) قرار گرفتند به قول فرزدق: «دلهایشان با او بود، اگر چه بر اثر دنیا پرستی شمشیرهایشان بر روی او کشیده شد». چه رسد به مؤمنینی که عشق و محبت او با گل آنان سرشته شده است.
حتی محبت حسین (ع) در دل و جان رسول اکرم (ص) نیز ریشه دوانیده بود، به طوری که می فرمود: «هر گاه که به فرزندم حسین می نگرم، گرسنگی و اندوه از وجودم رخت بر می بندد».[۲] و نیز می فرمود: «بار خدایا، من حسین را دوست دارم و آنان که دوستدار او هستند نیز دوست دارم ».[۳]
راه حسین (ع) راه دل است، و هرگاه عاشقی به دل توجه کند او را پیدا می کند. لذا در برخی روایات وارد است که: «قبر او در دلهای دوستداران اوست».
سلام از دور و از نزدیک بهر او بود یکسان
بلی قبر شریف او دل اهل یقین باشد
پی نوشت ها
[۱] حماسهء حسينى , استاد شهيد مطهرى , ج ۳ ص ۲۴۷
[۲] بحارالانوار , علامه مجلسى , ج ۴۳, ص ۳۰۹
[۳] بحارالانوار , علامه مجلسى , ج ۴۳, ص ۲۸۱
منبع : برگرفته از کتاب آثار و بركات سيد الشهدا ، عليرضا رجالى تهرانى
@AtreQuran